Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-09@03:53:50 GMT

چرا خودروهای رنو پلاک نمی‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۸۰۹۶۰

چرا خودروهای رنو پلاک نمی‌شوند؟

به گزارش افکارنیوز،

 تقریبا 2 سال از تحریم های جدید می گذرد، تحریم هایی که در راس سرفصل های خود، صنعت خودرو کشورمان را جای داده و به تبع آن بسیاری از خودروهای مونتاژی دیگر از خط تولید خودروسازان خارج شدند و عملا تولبدشان به صفر رسیده است.

اخبار اقتصادی- در این بین خودروسازان جدای از ماجرای از دست دادن شرکای خارجی و کاهش تولید شدید ناشی از خروج خودروهای مونتاژی از برنامه تولید، اکنون با برخی از قوانین دست و پا گیر داخلی هم مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از یک سو تامین ارز از سوی بانک مرکزی به کندی صورت می گیرد و خرید مواد اولیه قطعه سازان را با مشکل مواجه کرده و از سوی دیگر اجرای برخی قوانینی که گرچه از مدتها قبل برای اجرای آن برنامه ریزی شده بود اما مصادف شدن آن بارتحریم و از آن بدتر حالا شیوع ویروس کرونا، حسابی دست و پای خودروسازان را بسته و ادامه روند تولید و چرخش این صنعت مهم کشور را با مشکل مواجه کرده است.

در‌این بین و با ترخیص برخی از قطعات مانده در گمرکات که به دلیل پرداخت ما به تفاوت قیمت ارز و ... مدتها در‌ انبار گمرکات خاک می خوردند، تعدادی از خودروهای مونتاژی مجددا تولید شد تا به ترتیب اولویت ثبت نام به مشتریانشان تحویل شود اما اکنون این تولید مصادف شده با اجرای استانداردهای جدید خودرویی در حوزه محیط زیست که خودروسازان را ملزم به تولید خودرو با استاندارد یورو 5 کرده است.

جالب ماجرا اینجاست که مثلا خودروهای گروه رنو که همیشه جزو باکیفیت ترین محصولات تولید داخل محسوب می شدند حالا به دلیل پاس نکردن استانداردهای یورو 5 تولید نمی شوند.
خودروهایی که اگر گمرکات قطعات آنرا به موقع ترخیص می کرد، تولیدشان به سال 99 نمی کشید و طبیعتا اجرای استاندارد یورو 5 از سوی خودروسازان هم نقض نمی شد.

اما اکنون بعد از تولید تعداد زیادی از خودروهای گروه رنو، چانگان، آریو و تعدادی از خودروهای گروه صنعتی ایران خودرو به دلیل پاس نکردن استانداردهای یورو 5 شماره گذاری نمی شوند و مشتریان منتظر این خودروها بعد از انتظار 2 ساله باز هم باید منتظر مصوبه جدید هیئت وزیران برای شماره گذاری باشند.

حالا هم خودروسازان باید برای نگهداری خودروهای بی پلاک در پارکینگ ها هزینه مضاعف پرداخت می کنند و هم هر روز باید جریمه تاخیر و سود مشارکت بیشتری به مشتریان بپردازند. تازه اگر در این هزینه جابه جایی، نگهداری، خرابی و خوردگی احتمالی و مشکلات بیمه و ... را لحاظ نکنیم.

آنچه مسلم است دستگاه های دولتی برای تعیین تکلیف مشتریان منتظر خودروسازان و از بین نرفتن سرمایه های ملی خودروسازان دولتی باید زودتر در مورد شماره گذاری این خودروها مصوبه ای را ابلاغ کنند تا از یک سو شرکتهای در حال ریان خودروسازی بعد از تحریم و کرونا و از سوی دیگر مشتریان چشم انتظار خودرو بیشتر از این بلاتکلیف و متضرر نشوند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: خودروهای مونتاژی خودروهای گروه رنو رنو خودروهای مونتاژی خودروهای گروه رنو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترس از سقوط دوباره به جان عنایتی افتاد!

به گزارش "ورزش سه"، خودروسازان پایتخت که در چند بازی متوالی با کسب پیروزی های خوب توانستند خود را در جدول رده‌بندی لیگ تا حد زیادی بالا بکشند و از منطقه خطر دور شوند، حالا چند هفته‌ای است از نظر نتیجه‌گیری چندان شرایط خوبی ندارند و دو باخت متوالی در بازی های اخیر هم آنها را نگران کرده است.

پیکان در دو هفته گذشته با دو گل دیرهنگام مقابل شمس‌آذر در قزوین و آلومینیوم در تهران بازنده شد تا 6 امتیاز حساس را از دست بدهد. خودروسازان با اندوخته 25 امتیازی در رده دوازدهم قرار دارند و با توجه به 22 امتیازی بودن نساجی، استقلال خوزستان و فولاد و البته با نگاهی به بازی های آینده آنها همچنان نگرانی هایی بابت سقوط شاگردان عنایتی وجود دارد.

پیکان در 4 هفته پایانی لیگ برتر با ذوب‌آهن، تراکتور، فولاد و استقلال بازی خواهد کرد. 4 تیمی که هرکدام برای بهبود جایگاه خود در جدول تلاش خواهند کرد. از طرف دیگر یکی از بازی‌های پیکان با رقبای مستقیم خود یعنی فولاد خوزستان در اهواز است و بازی آخر این تیم هم با استقلال تهران است که برای قهرمانی تلاش می‌کند.

رضا عنایتی سرمربی پیکان در تمرین روز گذشته تیمش هم نگرانی خود بابت کسب نتایج ضعیف در دو هفته گذشته را به بازیکنان گوشزد کرده و حالا خودروسازان برای بهبود شرایط شان باید تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا از خطر سقوط رهایی یابند.

دیگر خبرها

  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • ترس از سقوط دوباره به جان عنایتی افتاد!
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین